Nieuwe huisstijl Linda op Locatie

SRapides_Web_News_03

‘LOL’ met Linda.

We kennen elkaar al heel lang; Linda en ik. Linda is eigenaar van Linda op Locatie, afgekort ‘LOL’, maar ik mag gewoon Linda zeggen.

Ooit collega’s, tegenwoordig collega-ondernemers, maar we zijn bovenal vriendinnen. Studio Rapides doet veel voor haar bedrijf. Van snelle flyers tot ansichtkaarten met een lollige quote, van brochures tot uitgewerkte projecten van de locatiescan.

Ooit collega’s, tegenwoordig collega-ondernemers, maar vooral vriendinnen. Studio Rapides doet veel voor haar bedrijf. Van snelle flyers tot ansichtkaarten met een lollige quote, van brochures tot uitgewerkte projecten van de locatiescan en daarbij eigenlijk alles wat ze nodig heeft om ‘Linda op Locatie te presenteren’, de Locatietour volledig in stijl te promoten of het Locatiecongres dé uitstraling te geven die het verdient. Hoewel…. Linda heeft dat allemaal eigenlijk niet nodig, als ze binnen komt presenteert ze zich vanzelf, de energie spat van haar af. Met expertise en enthousiasme, tal van ideeën waarvan ze weet hoe ze die in kan zetten, helpt ze ondernemers met een vergaderlocatie op een hoger niveau te tillen. En of er gelachen wordt? Dat is geen vraag, de vraag is hoe snel dat gebeurt, nadat ze bij je binnen is gekomen. Hier gebeurt dat meestal als ze de bovenste tree van de trap nog niet heeft bereikt!

Haar eerste huisstijl kwam ook uit mijn koker.
En nu… anno 2021 werd het tijd voor een nieuwe look voor Linda. Wel met LOL natuurlijk.

www.lindaoplocatie.nl
Linda adviseert locaties in de breedste zin van het woord. Locatiehouders en medewerkers neemt zij mee in de wereld en denkwijze van de zakelijke boeker. Van creatieve ideeën tot praktisch advies waarbij de unieke en onderscheidende factor van jouw locatie uitgangspunt is. Haar locatiescan, sparringsessies, uitgewerkte plannen, trainingen, netwerkbijeenkomsten en producten hebben een hoog creatief, praktisch en no-nonsense karakter.