Van Roze naar Goud

SRapides_Web_News_20210401

Studio Rapides bestaat 30 jaar! Een mooi moment voor een nieuwe uitstraling.

Ik vroeg een aantal mensen wat er als eerste in hen op kwam als ze dachten aan Studio Rapides.

SNEL… in werk, in praten en denken, stressbestendig en altijd een oplossing!
was over het algemeen het antwoord.

De ‘tornado’ van het oude logo symboliseerde de snelheid van Studio Rapides. Het logo is gedateerd, de symboliek klopt nog steeds. Roze! Jaren de herkenbare kleur van Rapides. In het begin wilde ik vooral hip en stoer uitstralen, dat veranderde naar ondernemend en competent. Ik ben nu vooral tevreden, vertrouw op mijn ervaring en voel rust als het gaat om werk.

Ooit schreef een collega-ondernemer in een referentie op LinkedIn: ‘ik noem haar altijd Elza met haar gouden handjes’. Roze is geweest. En met 30 jaar ervaring besloot ik zelfverzekerd te gaan voor ‘goud’.

Less is more; en zo ontstond de strakke bliksemschicht.
Een logo dat zowel drama als rust uitstraalt, maar ook kracht en energie. Het symboliseert wat Studio Rapides doet, maar vooral wie Elza van Genderen is.